Vår flock

Nathalie & Andersbild-kopia

Anders; även kallad Sambon, Äskling och Vice Byggledare. Min partner in crime, själsfrände i livet och bästa vän. Han med stort H som gör så att mitt hjärta är fyllt till bredden av kärlek. Han.

…ja, och även jag fick ju plats på den här fina bilden. Nathalie heter jag, driver den här bloggen sedan hösten 2017 då vi flyttade hit till vårt paradis på jorden – vårt älskade Lindö. ❤️

dsc_0163Mobbi & Vilja
Mobbi, även kallad Bosse, Bossemobbi och Byggledaren. 70 år ung änkling som är en sann djurvän och ett stort AIK-fan. Har alltid ett skämt på lut!

Vilja, även kallad Villivill, Villibub och Villbur. Aussietik född 2010. Min första egna hund som numera är Mobbis främsta vapendragare. Sida vid sida i vått och torrt!

Foxidsc_0306
Även kallad Foxilox, Fox och Locksley. Pomeraniantik född 2014. Lilla prinsessan i gänget som är den mest näpna, väna och timida lilla varelsen jag någonsin mött – bor för närvarande hos min mor.

dsc_0111Jinni
Även kallad Jinnipinni, Jimma och Åke (!?) Egenuppfödd Pomeranianvalp född 2016. Minstingen i flocken som gärna utnyttjar sin maktposition – dramaqueen är en kraftig underdrift! Bor för närvarande hos min syster.

blogger-image-282501371Isa
Även kallad Isafisa, Isafis och Isfis – varför ändra ett vinnande koncept? 😜 Gårdens mammakatt, som för övrigt givetvis tror hon är en hund. Tillsammans med Foxi håller hon gården fri från möss och andra smådjur.

Inaina
Även kallad Lillkissen, Lillfisen och Lillis. Isas kattunge som föddes här på ön sommaren 2017. Underbart kelig och go liten tös!

Flicka, Flinga & Malteön6
Våra tre fina minihästar. Flicka och Flinga är våra supermysiga minishettisar som charmar in sig hos varenda besökare – stor som liten! Malte är den lilla minihingsten vi lånade av en vän med förhoppningen om att få ett litet föl 2018.

 

fårenRita, Saga, Lillemor, Maj, Runa och Signe & Gotlänningarna
Våra ulliga (och urgulliga) små vänner som kommer att hjälpa oss att hålla landskapet öppet här på ön. Genbanksanslutna Värmländska Skogsfår samt ett gäng grålockiga Gotlandsfår.

blogger-image-1993359151Viking Krigartupp och hans hönor
Vårt lilla hönseri började med en flock Skånska Blommehöns och fortsatte med en hel uppsjö av andra spännande raser – Maran, Cream Legbar och Welsumer är bara några av dem. De ger oss en pålitlig skörd av dagsfärska ägg i alla möjliga olika färger, alltifrån mörkbruna till turkosa.