Vår flock

Nathalie & Anders

Grunden i vår flock består ju givetvis av mig själv, Nathalie Nylén, och min älskade sambo Anders Dahlin. Han är min partner in crime, själsfrände i livet och bästa vän. Tillsammans utgör vi ett perfekt pussel och matchar varandra på ett sätt jag inte trodde var möjligt, i både med- och motvind. Förutom vår ledstjärna att bli helt självförsörjande har vi även kärleken till djuren, naturen och Lindö gemensamt och jag är så otroligt tacksam att vi har hittat varandra i myllret av människor på denna jord. Varje dag.

bild-kopia copy

Himla, Lita & miniaussie-ligan

Våra älskade hundar av rasen Miniature American Shepherd. Bilden föreställer Himla och Lita som bor här hemma med oss på ön medan Flinga, Munter och Myt bor med sina fodervärdar. Under kennelnamnet Ljuvliga föder vi upp hundar som passar lika bra som älskad vän och familjemedlem som pålitlig tränings- och tävlingskompis. Vi prioriterar hälsa och mentalitet och har siktet inställt på hundar som är stabila, balanserade och trygga i tassarna. Och alldeles ljuvliga såklart. ❤️

67570997_372451880121893_5839598996347158528_n

Iam, Iris och Indra
Iam är vår sociala, kärvänliga och helt underbart mysiga hankatt. Han glider omkring här hemma på gården som en riktig kung och är vänlig och ödmjuk mot både människor och djur. Iris och hennes halvsyster Indra är de feminina motsvarigheterna till Iam och tillsammans sätter dem de mest bedårande små kattungarna till världen – bestående av 50% ragdoll, 50% birma och 100% vän för livet. Kontakta mig via mail vid intresse och stort tack till Linnea Edmark för den fina bilden på Iam.

le0

Gotlänningarna
Våra ulliga och urgulliga små vänner av rasen Gotlandsfår. De hjälper  oss att hålla landskapet öppet här på ön och ger oss lycka i form av nyfödda små lamm varje vår, men också kött att äta varje vinter. Stort tack till Caroline Frankesjö för den fina bilden på Inga, Ullis, Klivia, Vilma och Freja.

carolinefrankesjö1

Viking Krigartupp och hans hönor
Vårt lilla hönseri började med en flock Skånska Blommehöns och fortsatte med en hel uppsjö av andra spännande raser; Maran, Cream Legbar och Welsumer är bara några av dem. De ger oss en pålitlig skörd av supergoda, dagsfärska ägg i alla möjliga olika färger – alltifrån mörkbruna till turkosa. Stort tack till Madeleine Ilmrud för den fina bilden på mig och Viking.

ön8 copy