Huset fullt

Herregud, just nu är kattungarna verkligen överallt. De klättrar upp för byxbenen när man står och lagar mat, hoppar upp på stolen preciiiiiiiiis när man ska sätta sig och gömmer sig i skafferi, kyl, kastrullskåp och alla andra små krypin de kan hitta (för att sedan givetvis råka bli inlåst och klaga högljutt så att man får avbryta allt man gör för att ge sig ut på uppdrag Rädda Kattunge.) De springer, hoppar, busar och röjer runt i hela huset och det märks att mamma Isa börjar tröttna på dem nu när 12-veckorsdagen närmar sig med stormsteg. Ibland tar jag ut valparna samtidigt som kattungarna och då blir det extra mycket full rulle och man får verkligen hålla stenkoll på vart man sätter fötterna…

Imorgon är det stora besiktningsdagen och jag ska iväg med både valpar och kattungar till veterinären. De ska få sina vaccinationssprutor och chipmärkningar och självklart även bli noggrant undersökta, kända och klämda på. Idag la jag också ut annons på dem, lite nostalgiskt på något sätt när man inser att de snart ska flytta härifrån. Tur att vi bestämt oss för att behålla både en kattunge och en valp! 😃

Här kommer också lite finare porträttbilder på dem alla fyra och sist men inte minst; mamma Isa och pappa Kalle. ❤️

DSC_0098DSC_0084DSC_0008DSC_0132

DSC_0064
Mamma Isa
kalle
Pappa Kalle

16 reaktioner till “Huset fullt

 1. Borde inte kattungar äta såna piller som Pippi Långstrump åt, så att de skulle hållas just i den åldern… Om nån vecka är de ”beniga tonåringar” och det livsskedet varar lite för länge…

  Gilla

 2. Hahaha, så härligt beskrivet av hur de är precis överallt och hela tiden i vägen och klagar högljutt när något blir fel! Känner så väl igen det. Underbara bilder på underbara katter. De kommer inte bli svårsålda. Tack för ett upplivande inlägg!

  Gilla

 3. Åh vad härligt! Vi köpte en liten plutt i juni, som tyvärr visade sig vara död. Men han är förstås helmysig. Man får tänka lite annorlunda, det går ju inte att ropa när han är ute. Som tur är hakar han på den äldre katten så han är lite barnvakt eller hur man ska säga. Underbara varelser!

  Gilla

  1. Ledsen för sent svar, jag missade helt din kommentar tills nu! 😬🙈 Härligt att ni också nyss blivit med kattunge. Och ja, du har helt rätt – de är ju verkligen helt underbara små varelser! 😍❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s