Glad påsk!

Ville bara kika in och önska er en härlig helg – hoppas ni har lika underbart påskväder som oss, för här är det 20 grader varmt och strålande sol! 😃 Imorse hade vi långfredagspicknick ute på gården med valpisarna som busande runt filten (i bara nattlinnet och med bara ben satt jag där i morgonsolen och riktigt njöt av vårens ankomst.) Småttingarna fick upptäcka den stora vida världen medan vi mumsade på köttbullemackor och drack morgonkaffe. Dagen fortsatte för min del med påtande i köksträdgården och Anders är i skrivande stund ute och provar lyckan på sjön. Jag håller tummarna för att han kommer hem med en gös eller två, för i så fall ska jag laga till lite potatis och äggsås till långfredagsmiddag. Resten av påsken ser förmodligen likadan ut för oss med utomhuspyssel i det vackra vädret – såååååå välbehövligt efter en lång, hård och faktiskt riktigt tung vinter.

Glad påsk på er kära vänner! ☀️🌸

6 reaktioner till “Glad påsk!

  1. Hur tillagar du gösen?
    Jag tycker att det är den godaste mälarfisken.
    Sedan kommer abborren.
    Gäddan ger vi oftast till grannar, om vi får fisk vill säga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s