Lite tystnad

Av någon outgrundlig anledning är det över en vecka sedan jag bloggade senast. Såhär i semestertider verkar det helt enkelt som att jag tagit semester även från bloggen, helt omedvetet ska tilläggas. För jag hade inte bestämt mig för att vara ”offline”, ta en ”bloggpaus” eller ”detoxa” från sociala medier och allt annat det kallas – utan det bara blev så. Och inte bannar jag mig själv för det utan tänker att det förmodligen behövdes. Lite tystnad har aldrig suttit fel.

Men bara för att jag varit digitalt frånvarande, har jag inte varit fysiskt frånvarande. Så många stunder av närvaro i nuet och så mycket som hänt den här veckan – hemester är verkligen ett helt underbart påfund. Igår till exempel, när jag stod och rensade ogräs i köksträdgården, kom Anders och sa ”vill du följa med på en liten utflykt?” Jag som fullkomligt älskar både överraskningar och alla former av äventyr, utflykter och andra spontana påhitt var inte sen att tacka nej och fem minuter senare satt vi i båten på väg runt ön för att njuta av de allra sista minutrarna av solnedgången.

Idag har varit en väldigt slapp semesterdag med sol, bad och mys i hängmattan och imorgon blir det bland annat en sväng till veterinären för vaccination. Klockan är inte mer än halv elva men jag är heeeelt slut, underligt egentligen när man inte gjort i stort sett ett enda knop idag. Men men, jag tror faktiskt att min kropp fortfarande är under återhämtning.

Godnatt med er – hörs snart igen! 😘

4 reaktioner till “Lite tystnad

 1. Nej, lite tystnad är sällan fel – även om vissa verkar livrädda för den. Och bara för att livet inte dokumenteras i olika socialamedier så betyder det ju inte att det inte pågår 😊
  Hemester är min favorit typ av ledighet och sorgligt underskattad. Jag blir matt bara av att höra om vad en del ska göra på sin ”ledighet”…
  Hoppas veterinärbesöket går bra och att du får en fortsatt skön hemester med hela din underbara flock där ute på ön ❤

  Gilla

  1. Håller med till punkt och pricka! Så otroligt skönt att bara vara och inte ha en massa saker inbokat – älskar spontaniteten som kommer i kölvattnet. Ikväll till exempel så kommer ett par vänner över på körsbärspaj och saft, vilket bestämdes nu alldeles nyss, ska bli så himla mysigt! 💖🌸

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s