Diskbänksrealism

Ni vet när man varit upptagen med annat hela veckan och lämnat köket (och allting annat också för den delen) därhän…

…och känslan som infinner sig när man vaknar såhär en lördagsmorgon till fullskalig misär och inser att hela tjocka släkten kommer på besök på vår Fårfest om sisådär 24 timmar – ska man skratta eller gråta?! 😅

Är det någon som möjligtvis känner igen sig, eller har ni det alltid tipp-topp-städat och är färdig med festförberedelser en vecka i förväg? I så fall fick ni er antingen ett gott skratt nu eller lagom ont i magen för vår skull. 😂

”Diskbänksrealism” hörde jag i veckan att det tydligen heter – underbart ord. Mindre underbart att ta sats och ta tag i, men tidspress är onekligen en storstädares bästa vän. Nu blir det i alla fall till att röja här och laga mat till 25 hungriga släktingar – over and out! 🤪

14 reaktioner till “Diskbänksrealism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s