Lust

Efter en tuff vår och en omtumlande sommar kom hösten och den var efterlängtad på många sätt. När livet erbjuder utmaningar så måste man helt enkelt prioritera det som är allra viktigast, och ofta är det inte de saker som man helst skulle vilja göra eller vad som ger mest energi. Man stagnerar på ett sätt som jag inte trivs med. Men nu, nu känns det verkligen som att ”proppen har gått ur” som jag uttryckte det till Anders häromdagen.

IMG_2800

Hösten kom med lust. Till att driva framåt på alla håll och kanter, framförallt på hundfronten. Lust till att registrera de stamtavlor som bara blivit liggande längst ner i högen av att-göra-saker, lust till att lägga en avelsplan för kommande år och lust till att ta nästa steg i uppbyggnaden av min kennelverksamhet. Och vad som slog ner som en blixt hos mig häromdagen var den enorma lusten att skriva igen. Skriva om individerna, skriva om utmaningarna, skriva om framgångar och motgångar och skriva om utvecklingen – både för min egen del men även rasen i helhet. Skriva blogginlägg, skriva artiklar och skriva personliga reflektioner om hur jag ser på allt mellan himmel och jord när det kommer till just Miniature American Shepherd. Och det är precis vad jag kommer att göra.

67570997_372451880121893_5839598996347158528_n

När jag startade bloggen för snart tre år sedan bestämde jag mig för att döpa den till ”att leva sin dröm” och underrubriken namngavs efter vad jag hade lust att skriva om då – nämligen flytten till Lindö och vår strävan mot ett självförsörjande. Vi har fortfarande kvar vår vision om ett självförsörjande och vi kommer ett litet, litet steg närmare för varje månad som går men just nu i livet känner jag ingen lust till att skriva om just det. Därför har jag bestämt mig för att behålla bloggnamnet (eftersom jag fortfarande lever min dröm såklart) men helt enkelt bara ändra underrubriken till ”med ljuvliga hundar.” Och vips! Så har jag rivit ner den enda lilla muren som stod mellan mig och det jag hade lust till. 

startsida-2-1

Så nu mina vänner, nu blir bloggen officiellt en hundblogg. När jag scrollar tillbaka i flödet ser jag att detta inte direkt är någon nyhet, de senaste 10 inläggen har väl mer eller mindre redan handlat om hundarna men nu vet ni – räkna helt enkelt med en himla massa hundsnack här framöver. Och hoppas ni är intresserade av att läsa.

Puss & kram på er! ❤️

14 reaktioner till “Lust

 1. Tror säkert att det även fortsättningsvis blir intressant, kanske till och med intressantare, att följa din blogg.
  En sak som jag funderar på, i egenskap av författande person, är att det du och din sambo gör med er satsning på just ”att leva sin dröm” absolut kunde bli en spännande bok. Jag förmodar att du redan tänkt i de banorna. Känner att det vore en väldigt intressant och spännande bok att läsa.

  Gilla

  1. Vilken spännande tanke! En av de saker jag vill hinna göra innan jag dör är just det, att skriva en bok. Vad den ska handla om har jag inte tänkt på men det är klart att det vore roligt att inspirera andra att våga ta steget och sträva mot att uppnå sin fulla potential. Det kanske blir ”en handbok i att leva sin dröm”, vem vet? Tack snälla för dina fina ord och pepp! 🥳🙏🏼

   Gillad av 1 person

 2. Välkommen tillbaka, har saknat dina inlägg. Nu ser jag fram mot att få läsa om hur du lever din dröm med dina underbara hundar. Och … bilderna i inlägget är så fina, fulla av gjädje!

  Kram Anita

  Gilla

  1. Tack snälla Anita! Ja det har helt klart varit en lång bloggpaus den här gången, men det behövdes för att kunna centrera mig både i mig själv och mina ambitioner framåt. Roligt att du vill hänga med här framöver, stor kram tillbaka! ❤

   Gilla

 3. Nathalie vad jag Saknat o undrat hur det gått för Dig, HÄRLIGT att Du ser framåt, är själv hundfeek
  Kan bara bli roligt o lärande, mina 2 taxar är nu 13-12 år, dumt av mig börjar gruva mig för vad som komma skall, Tack för att Du är igång igen Varma Hälsningar Margit

  Gilla

  1. Så roligt med ett likasinnat ”hundfreak” och så roligt att du ser fram mot läsningen, känns verkligen sååå himla skönt att skrivlusten äntligen infunnit sig – har en massa spännande att dela med mig av. Varma tack! ❤️

   Gilla

 4. Jag har saknat dig och undrade just vad som hänt efter olyckan här nere i Frankrike. Ibland måste man bara ta ett steg tillbaka och se vad man har lust med. Eftersom jag är en hundmänniska tror jag att dina inlägg blir mycket intressanta. Kram

  Gilla

  1. Ja men exakt så! Livet går i vågor och ibland är det helt enkelt stiltje. Och har man ingen lust så tycker inte jag det finns någon mening med att pressa sig själv, men nu så – känns verkligen skönt att den kom tillbaka med buller och bång! 😍🙏🏼

   Gilla

  1. Så roligt att du vill fortsätta följa vår resa Birgitta! Jag har sååå mycket spännande att dela med mig av och nu när lusten kommit tillbaka känns det som om jag inte kan bärja mig – vill skriva allt på en gång. Tack för pepp och ha en fortsatt fin söndag! ❤️🙏🏼

   Gillad av 1 person

 5. Hej Nathalie! Så roligt att höra från dig igen. Jag vill absolut fortsätta följa dig och din flock på alliera äventyr, både bra och dåligt, det är ju så livet är. Sköt om dig och din familj till nästa gång! Kram Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s