Hemifrånflytt

Kommer ni ihåg alla bedårande små kattungar som föddes här hemma i somras? Tänk att de har blivit redo för den stora flytten hemifrån och som vanligt går veckorna alldeles för fort – de var ju små pluttiga ulltussar bara alldeles nyss! ❤️

Den här vackra lilla tjejen har vi bestämt oss för att behålla och med våra instagramvänners hjälp döpte vi henne till Idun – hur gulligt är inte det? Passar denna lilla gräddnos alldeles perfekt! Iduns bröder Spike, Izzy och Katii har flyttat hemifrån till sina nya familjer och även den yngre kullen har påbörjat Den Stora Flytten Hemifrån. Vissa har fått lillhussar och lillmattar i sina nya familjer (som tex lille Izzy på översta bilden och Sune på mellanbilden) medan andra istället fått ”storebröder” att se upp till – titta bara hur söta Spike och Kurre är tillsammans på den nedersta bilden. Jag fullkomligt ÄLSKAR att få uppdateringar från de nya familjerna och veta att de blir till älskade familjemedlemmar, det är det absolut bästa med att vara uppfödare. 😍

I helgen flyttar de sista småttingarna och återigen kommer huset att bli tyst och lugnt. Å ena sidan ser jag fram mot att kunna släppa ner gardinerna igen och byta överkast på soffan (då de nuvarande är totalt sönderklösta 😅) men å andra sidan så vet jag att jag kommer sakna dem lite också. Men då har jag ju faktiskt lilla Idun att sticka in nästan i pälsen på. Tur det. I övrigt var vi till Strömsholm imorse (eller ja, nästan inatt egentligen med tanke på den omänskligt tidiga morgontimman) igen med Vilja för operation av juvertumörerna. Allt gick bra och hon ligger nu kvar där över natten för observation, förhoppningsvis får vi åka och hämta henne imorgon – håll tummarna! 🙏🏼

11 reaktioner till “Hemifrånflytt

  1. Har aldrig varit ngn kattmänniska, men visst är dina kattungar otroligt ljuvliga! Hoppas orpeationen gått bra och att Vilja är på bättringsvägen! Hur har det gått för dina söta hundvalpar som du adopterade härifrån USA i somras?

    Gilla

    1. Tack, ja vi hoppas få hämta henne idag! 🙏🏼 Med valparna har det gått bra, ska försöka få till en uppdatering och fotobomb snart. De utvecklas superfint och lär sig mer och mer gör varje dag! Himla blev kvar hemma, Minn är hos sin fodervärd i sthlm och Spira är på träningsläger – känns superbra! ❤️

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s